Virtuaalitalli Muljulandia


Etusivu

Ponit

Talli

Toiminta

American miniature horse

Yhteys

Muuta


virtuaalihevonen

Hockus-Pockus

Tiedot

Lempinimi: Hoopo
Sukup. ori
Rotu: american miniature horse
Rek. VH15-177-0012
Synt. 24.1.2014 (2016 10v --> reaali)
Säkä: 90cm
Väri ja merkit: voikko
Om. Annúndwen (VRL-00399)
Maahantuoja: kuristaja
Jälkeläiset:
-15 t Marshmallow Hidden Gold (e. Hide And Seek)
-15 o Marshmallow Magic Dust (e. Sleeping Beauty)

Polveutuminen

i: Abracadabra
95cm, cre
ii: Magic Mike
94cm, vkk
iii: -
iie: -
ie: New Morning
93cm, cre
iei: -
iee: -
e: Waterdrop
88, rt
ei: Glacial Ron
87cm, mkrj
eii: -
eie: -
ee: Water Godess
88cm, rt
eei: -
eee: -

Luonne

Ex-omistajan kertomaa:
Hocus-Pocus saapui Marshmallow tusinapäisen lauman mukana. Maahantuoja kertoi löytäneensä orin sattumalta hevosmarkkinoilta, jossa kävi katsomassa omiin tarpeisiinsa hevosia. Marmatin siitä miten en sitten maksa ylimääräisiä bensakuluja jos palaa tyhjin käsin, paikallisilla hevosmarkkinoilla on aina ollut enimmäkseen suoritusratsuja seuraponien sijaan. Ihme kyllä, listoilla oli kuin olikin yksi miniponi. Suku ei mikään ihmeellisin ollut, mutta maahantuojan mukaan orin luonteessa ori sitä jotakin heti ensisilmäyksellä. Eikä hevosesta paljoa pyydetty. Olisin tahtonut että etsintöjä jatkettaisiin, mutta koska aika oli lopussa, käskin tehdä kaupat. Epäilemättä ei huono ostos, mutta luultavasti parempikin olisi löytynyt jos aika ei olisi ollut tiukilla.

Hoopo on varsin karismaattinen elostelija, joka paahtaa aina täysillä. Orin kanssa on tehtävä alusta alkaen selväksi kuka on pomo, muutoin Hoopo hyppii nenille koko loppuelämäsi ajan. Orin kanssa tarvitaan rautaisia hermoja ja rutkasti päättäväisyyttä, ja ehdottomasti pidettävä silmät auki. Hoopo on vikkelä hevonen, joka aivan varmasti käyttää tilaisuutensa hyväksi. Se nimittäin todella rakastaa karkureissuja, usein yrittää päästä tammojen luokse visiitille tai poukkoilee ympäri tallia päättömän kanan lailla.

Kilpailut

Kilpaillut porrastetuissa.
Missä ja milloinLuokka / tasoSijoitus
/ - -
/ - -
/ - -


Palkinnot


Ruokinta

Heinä, kaura, pellava, kivennäinen
Muuta

Ikääntyminen

Syntymästään elänyt CAS ikääntymisen mukaan, mutta muuttaessaan meille 2016 vaihtoi IRL

Muuta

Varustehuoneessa on yhteisiä loimia, pinteleitä, suojia, harjoja, kuljetussuojat ym tavaraa siltä varalta, että hevosen omat tavarat ovat likaisia tai menevät rikki.
Käsittelyohjeet:
Loimitusohjeet: Jos lämpötila laskee alle 0 markiisiloimi, alle -10 toppaloimi ja kaulakappale, alle -15 toppaloimen ja kaulakappaleen alle paksu villaloimi ja alle -20 katsotaan sään mukaan.
Karsinan ovessa riimu, naru ja kori jossa on harjat, pintelit
Satulahuoneessa:
Loimihuoneessa nimikoitu hylly + kuivausteline. Hyllyllä on: puuvilla-, villa-, paksu toppa- ja markiisiloimi sekä kaulakappale
Omassa kapissa on vielä.
Ruusukkeet ovat kaapin ovessa.